Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolo Sodų 13-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Ąžuolo Sodų 2-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Ąžuolo Sodų 3-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Ąžuolo Sodų 4-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Ąžuolo Sodų 5-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta 250 ml balto vyno, sauso 150 g svogūnų 3-4 skiltelės česnako 5-7 šakelės čiobrelio 1 pundelis baziliko Druskos ir pipirų (pagal skonį) Augalinio
aliejaus
Gaminimas: Susmulkinkite česnaką ir svogūną. Susmulkinkite bazilikų lapus. Gerai išvalyta ir nuplautą vištą įtrinkite druska ir pipirais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Pakepinkite svogūnus ir česnakus apie 2 minutes. Dėkite vištą ir kepkite apie 15
minučių. Apverkite ir kepkite dar 15 minučių. Supilkite vyną, sudėkite žalumynus ir troškinkite pirmiausiai vieną pusę apie 10 minučių, o po to apvertus ir kitą. Paprasta ir skanu.
|
|
|
|
|