Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ugnikalnis, palaidojes Pompejos miesta,
Uj uj koks baisus, usuotas, dazniausiai virtuves, padaras,
Ukas ir ..... aptemdo,
Ukine politika, kurios siekimas didinti eksporta ir mazinti importa,
Ukinis administracinis misko ploto vienetas, apribotas proskynu,
Gervių g., Antakalnio I k., Ukmergės r. sav.,
Lakštingalų g., Antakalnio I k., Ukmergės r. sav.,
Pelėdų g., Antakalnio I k., Ukmergės r. sav.,
Pempių g., Antakalnio I k., Ukmergės r. sav.,
Pievų g., Antakalnio I k., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: jūros druska 1kg Krapų sėklos 3 v.š. Višta 1 vnt alyvuogių aliejus citrinos 2 vnt Bazilikas 10 gr mairūnas 10 gr temjanas 10 gr lauro lapai 10 gr kiaušiniai 2
vnt
Padažui: Grietinė 2 v.š rukolos žolė krienai 1 v.š. citrinų sulčių
Gaminimas: Suberti druską į didelį indą.krapų sėklas sumalti kad pajustum krapų aromatą. Įberti sėklas į druską ir įmušti kiaušinius. Viską gerai išmaišyti.
Paimti baziliko lapus
ir kitas žoleles ir sumalti taip, kad išsiskirtų sultys. Sutarkuojame šiek tiek citrinos žievės ir įdedam į žolele. Įpilam alyvuogių aliejaus ir dar truputi pamalam.
Švarią vištą ištrinam gautu žolelių mišiniu. Į vidų įdedam likusias žoles ir kubeliais supjaustytą citriną. Į kepimo skardą
paskleidžiame pusę druskos, padedame ant jos vištą ir uždengiame su likusia druska taip, kad neliktu neuždengtos vietos (kaip kokonas turėtų gautis). Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 2 valandas.
Padažas: Įdėti grietinės, krienų, šiek tiek citrinos sulčių ir truputį
rukolos. Viską išmaišyti. Gautą padažą įdėti į padažinę ir pateikti prie vištos.
Kai višta iškeps, nulupti druską (ji gausis panašiai kaip akmens masė, todėl labai lengvai ją nuimsite) Viduje išvysite pasakiškai gražią auksinės spalvos, ir labai sultingą vištą.
Skanaus!
|
|
|
|
|