Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 v. š. citrinos sulčių
3 v. š. alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelio druskos
1 žiupsnelio pipirų, grūstų
100 ml stiprios kavos
500 g viščiukų mažosios filė
2 skiltelių česnako
2 v. š. petražolių, smulkintų
3 v. š . cukranendrių cukraus


Gaminimas:
Supjaustyti vištieną nedideliais gabalais.

Sumaišyti alyvuogių aliejų, susmulkintas česnako skilteles, petražolių lapus, kavą, cukranendrių cukrų ir citrinos sultis.
Užpilti marinatą ant vištienos, pamaišyti ir laikyti šaldytuve ne trumpiau 5 valandų arba per naktį.

Nusausinti vištienos gabaliukus popierinėmis servetėlėmis. Dėti vištienos gabaliukus į įkaitintą aliejų ir kepti, kol pagels. Pabarstyti druska ir pipirais.
Valgyti su šparaginėmis pupelėmis, keptomis morkomis ir virtais ryžiais.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai