Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 g vištienos filė
Vištienos prieskoniai - pagal skonį
Druska - pagal skonį
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
300 g šviežių morkų
300 g šviežių žirnelių
1 pakelis 35 proc. riebumo grietinėlės
1 šaukštas sviesto ar margarino
1 pundelis kapotų krapų
2 šaukštai miltų


Gaminimas:
Vištienos filė supjaustyti gabaliukais, ištrinti vištienos prieskoniais (jei reikia, pridėti mėgstamų prieskonių), druska ir palikti kelioms valandoms šaldytuve. Vištienos gabaliukus apkepinti keptuvėje su aliejumi. Pasigaminti morkų ir žirnelių garnyrą: morkas patroškinti nedideliame kiekyje pasūdyto vandens 10-15 min. Įdėti žirnelius ir dar patroškinti 5 min. Keptuvėje (ar troškintuve) pakepinti miltus ir supilti grietinėlę, sviestą ar margariną ir gerai išmaišyti. Sukrėsti išvirtas daržoves. Pagardinti druska (jei reikia, mėgstamais daržovių prieskoniais). Suberti kapotus krapus ir dar kartą išmaišyti. Galiausiai sukrėsti kepintos vištienos gabaliukus. Patiekti su ryžiais, bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai