Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 g vištienos gabalėlių
miltų,
vištienos prieskonių
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas aliejaus
džiūvėsėlių
Padažui:
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas miltų
1 šaukštelis garstyčių
stiklinė karšto vištienos sultinio
50 g. 35% riebumo grietinėlės
100 g tarkuoto olandiško sūrio


Gaminimas:
Vištieną įtrinti prieskoniais ir apvolioti miltuose. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supylus aliejų apkepti vištieną iš abiejų pusių. Vištienos gabalėlius sudėti į karščiui atsparų indą ir kepti 30 min. 200°C karščio orkaitėje. Keptuvėje išlydome sviestą, suberiame miltus ir truputėlį apkepiname, paskui pilame karštą sultinį ir gerai išmaišome kol užvirs, dedam garstyčias ir šiek tiek prieskonių, supilame grietinėlę, vėl užviriname ir išjungiame, tada įmaišome sūrį. Padažas turėtų gautis gana tirštas. Kai vištiena iškeps, tada tą padažą užpilame ant jos ir ant viršaus užbarstome džiūvėsėlių, vėl dedame į orkaitę ir kepame kol apskrus.
Mėsos patiekalas paruoštas!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai