Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g vištienos file
1 daržovių rinkinys sriubai (morka, poras, salieras, petražolė)
1 l vandens
druskos
200 g graikiškų riešutų
2 svogūnai
3 skiltelės česnako
3 šaukštai citrinos sulčių
125 g jogurto
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
0,5 šaukštelio maltos paprikos
mėtų

Gaminimas:
Nuvalytas ir susmulkintas daržoves sriubai sudėti į pasūdytą vandenį ir užvirti. 10 minučių ant nedidelės ugnies virti jame vištienos file. Išimti išvirtą file iš sultinio, atvėsinti ir supjaustyti vienodo dydžio, storomis juostelėmis.
2. Riešutų branduolius, susmulkintą svogūną, česnaką, citrinos sultis, jogurtą, alyviuogių aliejų ir 1/8 L atvėsusio sultinio susmulkinti virtuviniu kombainu iki vientisos masės.
3. Sudėti vištienos gabalukus į salotų lapais išklotą indą ir užpilti juos riešutų padažu. Sumaišyti paprikos miltelius su aliejumi ir gauti mišiniu pašlakstyti vištieną. Papuošti mėtos lapeliais
Paruošimas: 35 min.
Vienoje porcijoje 690 kkal
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai