Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Trumpos kelnes, devetos Prancuzijos bajoru iki XIX a. Pradzios,
Vandens nepraleidziantis metalinis cilindrinis kasinio tvirtinimas,
Uoliena - birus diatomitas, dar vadinamas infuzorine zeme, kalnu miltais,
Tvirtas vyniojamasis, pakuojamasis popierius, pagamintas is ilgaplauses medienos celiuliozes,
Tapybos paveikslo dazu sluoksnio iskilimai,
Kelmijos Sodų 56-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 57-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 58-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 59-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g vištų kepenėlių 400 g bbuolių 3 svogūnai 120 g sviesto 100 ml obuolių sultčių Druska, truputį Juodieji pipirai, truputį Mairūnas,
truputį
Gaminimas: Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai. Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių. Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais
ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|