Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 g vištienos kepenėlių
1 svogūnas
2 agurkai
1 v. š. sviesto
1 v. š. alyvuogių aliejaus
125 ml sauso baltojo vyno
2 v. š. kaparėlių
200 g grietinėlės
miltai
druska
malti juodieji pipirai
petražolės


Gaminimas:
Gerai nuvalykite bei nuplaukite vištienos kepenėles, supjaustykite ir apvoliokite miltuose.
Smulkiai supjaustykite svogūną bei agurkus.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. įkaitinkite kartu su aliejumi ir lengvai pakepinkite jame kepenėles.
Apkepus kepenėlėms, sudėkite svogūną ir pakepinkite, kol svogūnas suminkštės.
Tuomet supilkite vyną ir patroškinkite, kol išgaruos maždaug trečdalis vyno.
Patroškinus vyne sudėkite agurkus, kaparėlius ir grietinėlę.
Užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir uždengę troškinkite apie 15 minučių.
Paskaninkite druska ir pipirais, apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Patiekite šiltas su bulvėmis ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai