Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 didžioji viščiukų krūtinėlė (bus apie 150 - 180 g)
1 morka (apie 50-70 g)
1 agurkas (turint agurotį - apie 50 g)
1 pomidoras (apie 100 - 120 g)
1 šaukštas aliejaus (jei limpanti keptuvė - galima dėti daugiau)
2 - 3 šaukštai pomidorų ar kito panašaus (tarkim, saldžiarūgščio, kinietiško) padažo
Prieskoniai: druska, pipirai ir kiti tinkantys vištienai bei daržovėms (pavyzdžiui, bazilikas)


Gaminimas:
Daržoves supjaustome vidutinio stambumo gabalėliais (kubeliais ar juostelėmis, kaip kam patogiau), krūtinėlę supjaustome į mažus gabalėlius (kažkur į tokius, kaip piršto galas). Tada užkaičiame keptuvę su aliejumi ir pakepiname vištieną, kol ji visa pilnai nubals, sudedame prieskonius. Svarbu nepersistengti, tai vištiena, be to, smulkiai supjaustyta, taigi ji iškepa gal per 5-7 min. Supilame padažą, leidžiam jam pradėti kepti (įkaisti) bei suverčiame daržoves. Vėlgi leidžiame joms sušilti, ilgai kepti nereikia, maždaug kol išsileidžia pomidorai ir viskas. Tai apie 600-100 kcal (naudojant tik 1 šaukštą aliejaus), greitas (paruošiama per 20 min) bei šiltas maistas, viena porcija.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai