Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
modernus gyvenimas,
užaugusios nendrės,
nendrės,
nendrės pjautuvas,
ezero stebuklas,
akmenys interjerui,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelintais metais vokieciu kalbininkas G. Neselmanas zmones, gyvenusius rytu pabaltyje, pavadino baltais,
Teorija, teigianti, kad viena rase yra aukstesnio biologinio issivystimo lygio,
Kas 1847 m. sukure dvejetaines matematikos pagrindus (orig.) ,
Kuno padetis, laikysena,
Kokiame Tacito kurinyje pirma karta pamineti aisciai,
Kalno g., Virbaliūnų k., Kauno r. sav.,
Kiemelio g., Viršužiglio k., Kauno r. sav.,
Žiglos g., Viršužiglio k., Kauno r. sav.,
Jaunystės g., Voškonių k., Kauno r. sav.,
Jurginų g., Voškonių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g špinatų 75 g feta sūrio 4 vištienos krūtinėlės [filė) 1 šaukštas alyvuogių aliejaus 80 ml ??grietinės 2 šaukštai kapotų petražolių Padažui: 60 g sviesto 2 šaukštai
miltų 250 ml vištienos sultinio 250 ml balto sauso vyno
Gaminimas: Špinatus susmulkiname ir keptuvėje pakepiname apie 5 minutes, kol suminkštėja. Kai atvėsta, suberiame susmulkintą feta sūrį. Vištienos krūtinėlės filė įpjauname beveik per visą ilgį ir
pridedame feta sūrio ir špinatų įdaro. Kad įdaras neiškristų, įpjovimus perveriame mediniais pagaliukais (dantų krapštukais). Keptuvėje pakepiname sviestą ir miltus, kol tampa viena mase. Užviriname sultinį ir vyną (kartu). Į padažą supilame sviesto ir miltų mišinį. Verdame, kol padažas
sutirštės. Pakepiname vištienos krūtinėles. Tuomet supilame ant krūtinėlių padažą ir uždengę dangčiu troškiname apie 25 minutes. Po to įmaišyti grietinę ir kapotas petražoes. Troškinti dar apie 15 minučių.
|
|
|
|
|