Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g vištienos, maltos
5 žieminių svogūnų, supjaustytų
1 skiltelės česnako, smulkiai sukapoto
1 a. š. SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių
1 kiaušinio
2 v. š. SANTA MARIA sezamų sėklų
100 g džiūvėsėlių
1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
200 g rapsų aliejaus, kepimui
Mirkomajam padažui:
200 g razinų
200 ml vandens
2 v. š. cukraus
2 V. Š. vyno acto
2 a. š. SANTA MARIA aitriųjų paprikų
2 a. š. SANTA MARIA maltų paprikų
1 valgomojo svogūnėlio, smulkiai supjaustyto
Druskos
 


Gaminimas:

Sumaišykite maltą vištieną su svogūnais, česnakais, aitriąja paprika bei druska ir suformuokite kukuliukus.

Sumaišykite sezamo sėklas ir džiūvėsėlius. Pavoliokite kukuliukus kiaušinio plakinyje ir sezamo sėklų bei džiūvėsėlių mišinyje.

Įkaitinkite aliejų ir apie 2–3 minutes kepkite kukuliukus, kol  jie gražiai paruduos. Tada sudėkite kukuliukus ant popierinio rankšluosčio, kad nubėgtų aliejaus perteklius.

Mirkomasis padažas:

įkaitinkite vandenį su razinomis iki užvirimo.

Sumažinkite ugnį ir kaitinkite apie 2–3 minutes, kol razinos suminkštės.

Sudėkite kitus produktus, išskyrus valgomąjį svogūnėlį, ir juos gerai sumaišykite. Puodą nukaiskite ir įdėkite svogūnų.

Pagardinkite druska ir išmaišykite, kad konsistencija būtų vientisa. Šiek tiek palaukite.
 
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai