Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vokės Sodų 6-oji g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Vokės Sodų 7-oji g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Vokės Sodų 8-oji g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Vokės Sodų g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Žalioji g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g maltos vištienos 40 g parmezano sūrio 1 svogūnas 2 skiltelės česnako 1 a. š. vandens 2 v. š. maltų džiūvėsėlių 3 a. š. garstyčių 1 kiaušinis 1 a. š. jūros
druskos malti juodieji pipirai alyvuogių aliejus (kepimui)
Gaminimas: Viename dubenyje sumaišome maltą vištieną, tarkuotą sūrį, susmulkintą svogūną, išspaustą česnaką, vandenį, maltus džiūvėsėlius, garstyčias, kiaušinį, jūros druską bei pipirus. Iš gautos masės
formuojame nedidelius kukuliukus. Suformuotus kukuliukus apie 10 min. kepame įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol kukuliai gražiai apskrunda. Patiekiame kaip karštą patiekalą su mėgstamu garnyru. Skanaus.
|
|
|
|
|