Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g keptos vištienos filė,
150 g pievagrybių,
2 bulvės,
1 svogūnas,
150 g grietinėlės,
2 saujos tarkuoto parmezano,
2 skiltelės česnako,
druska,
malti pipirai,
krapai,
petražolės.


Gaminimas:
Vištienos filė supjaustome juostelėmis, pievagrybius perpjauname per pusę ir pakepiname kartu su vištiena. Supilame grietinėlę, pasūdome, pagardiname pipirais ir dar 10 min. patroškiname.
Česnakus susmulkiname, svogūnus supjaustome, krapus ir petražoles sukapojame bei viską sumaišome. Bulves išverdame, atvėsiname ir supjaustome griežinėliais.
Į kepimo formą sluoksniuodami dedame bulvių griežinėlius, vištienos ir grybų, svogūnų, česnakų ir žalumynų mišinius, užberiame tarkuoto sūrio ir kepame apie 10 min., 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus :)
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai