Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 vištos 1 indelis grietinėlės 1 svogūnas 1 morka 0,5 stiklinės sauso balto vyno 2 šaukštai želatinos druska pipirai 1-2 indeliai majonezo 1 šaukštas cukraus 1-2
rauginti agurkai 1 šaukštelis petražolių 1 šaukštelis svogūnų laiškų
Gaminimas: Gerai išplautą vištą dėti į puodą su vandeniu, įmesti svogūną ir morką, išvirti. Išėmus iš sultinio, atvėsinti, mėsą nuimti nuo kaulų, sumalti. Želatiną užpilti šaltu sultiniu (1/2
stiklinės), išbrinkinti ir ištirpinti. Į mėsą supilti vyną, pasūdyti, įberti pipirų, maišant supilti želatiną, sudėti išplaktą iki putų grietinėlę ir atsargiai maišyti. Supilti į šaltu vandeniu perpiltą indą ir gerai atšaldyti šaldytuve. Indą kelioms sekundėms pamerkti į karštą vandenį,
putėsius iškrėsti ant lėkštės. Vištienos putėsius tinka patiekti su padažu: majonezą išmaišyti su cukrumi, smulkiai supjaustytais agurkais, kapotais žalumynais.
|
|
|
|
|