Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1/2 virtos vištos filė
3 marinuoti agurkai
1 saldžioji paprika
200 g salotų
2 šaukštai sojų padažo
1 šaukštas krienų
2 šaukštai grietinės
petražolių
pipirų
1 šaukštelis citrinos sulčių

Gaminimas:
Kubeliais supjaustyti vištieną, agurkus ir paprikas, sumaišyti su pipirais, sojų padažu ir citrinos sultimis.
Į salotinę sudėti suplėšytas salotas, ant jų vištienos salotas.
Viską užpilti grietine, sumaišyta su krienais.
Papuošti petražolėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
virtos vištienos krūtinėlės arba rūkytos vištienos
2 obuoliai
1 agurkas
2 kiniškų kopūstų lapai
majonezas
citrinos sultys
pomidorų padažas

Gaminimas:
Obuolius, agurkus ir vištieną supjaustyti kubeliais, kopūsto lapus susmulkinti. Viską užpilti majonezo ir pomidorų padažu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 vištienos šlaunelės
4 rauginti agurkai
2 pomidorai
1 česnako skiltelė
1 saujelė druskos
priesoniai (pagal skonį)
200 ml grietinės arba majonezo


Gaminimas:
Virtą vištieną supjaustyti, agurkus ir pomidorus supjaustyti mažais kubeliais, česnaką išspausti.
Viską pagardint druska ir prieskoniais.
Tada užpilti grietine arba majonezu ir išmaišyti.
Tinka su virtomis bulvėmis.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g virtos vištienos krūtinėlės
6 virti kiaušiniai
250 g fermentinio sūrio
1 česnako skiltelė
60 g graikinių riešutų
250 g pievagrybių
2 svogūnai
Santa Maria druska ir pipirai (pagal skonį)
Majonezas pagal skonį
 


Gaminimas:
Salotas suformavau kepimo skardoje, kurios šonai nusiima.
Pirmiausiai sudėjau vištienos krūtinėlę, smulkiai supjaustytą ir sumaišytą su majonezu.
Antrasis sluoksnis sukapoti graikiniai riešutai.
Trečiasis - kiaušiniai (du kiaušinius pasilikau apdailai).
Ketvirtasis sluoksnis - grybai pakepinti su svogūnais.
Ant viršaus išspaudžiau česnako skiltelę, aptepiau majonezu ir apibarsčiau sutarkuotu sūriu ir likusiais kiaušiniais. Kiaušinius taip pat sutarkavau.
Tolimesnis puošimas priklauso nuo Jūsų fantazijos.
Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g vištienos, virtos
200 g pievagrybių, marinuotų
100 g sūrio (mėgiamo)
2 kiaušinių, virtų
1 saujos alyvuogių
Majonezo
Bulvių traškučiai

Papuošimui:
Konservuoti kukurūzai
Alyvuogės
Kiaušinių trynys


Gaminimas:
Pasūdytame vandenyje išvirti vištieną, atausinti ir susmulkinti. Į dubenį sudėti vištieną, nusunktus marinuotus grybus, susmulkintą sūrį, kubeliais pjaustytus kiaušinius, sudėti alyvuoges ir išmaišyti su majonezu. 
Salotas papuošti sutrintu kiaušinio tryniu, kukurūzais bei alyvuogėmis.
 
Patiekti su bulvių traškučiais ar duoniukais.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Vištienos file
Pomidorų
Pipirų
Žalumynų
Druskos
Pipirų
Česnako


Gaminimas:
Vištieną supjaustyti gabaliukais ir iškepti įkaitintame aliejuje su druska, pipirais ir česnaku. Tada sumaišyti su daržovėmis ir žalumynais.
Skanu ir paprasta.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai