Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vietoves planas, padarytas toje vietoje pagal horizontaliu geodeziniu matavimu duomenis,
Cheminis elementas, pavadintas Lenkijos garbei,
Kiek kilometru reikia iveikti didziosios keturkoves vaziavimo dviraciu rungtyje,
Svedijos miestas, kuriame yra beveik 43 tukst. vietu "Ullevi" futbolo stadionas,
Prancuzu tapytojas (1849-1903m.) "Niekada daugiau", "Is kur mes atejome? Kas mes? Kur mes einame? ", "Geltonas kristus" autorius,
Mileišiškių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mindaugo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Minsko pl., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg skrandukų 3 svogūnai 100 g sviesto 0,5 l pieno 1 valgomas šaukštas miltų Druskos, pipirų pagal skonį Garnyrui: ryžiai konservuoti
žirneliai
Gaminimas: Skrandukus nuplauti ir virti valandą, o jei reikia ir daugiau, kad būtų minkšti. Tada įkaitinti keptuvę su sviestu ir sudėti smulkintus svogūnus, pakepinti ir kai pagels sudėti išvirtus ir šiek tiek susmulkintus skrandukus. Pagardinti druska ir
pipirais,sudėti miltus, pieną ir patroškinti. Patiekti su ryžiais ir žirneliais. Skanaus!
|
|
|
|
|