Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagubės Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištienos sparnelių 2 česnako skiltelės 1 gabaliukas imbiero 2 šaukštai sojų padažo 2 citrinų sultys 1 arbatinis šaukštelis Tabasko 1 valgomasis šaukštas acto 3 šaukštai alyvų
aliejaus Druska ir pipirai
Gaminimas: Česnakus ir imbierą nulupkite ir smulkiai sukapokite. Įmaišykite sojų padažo, citrinų sultčių, Tabasco padažo, acto ir alyvuogių aliejaus, pridėkite pipirų. Vištienos sparnelius nuvalykite, nuplaukite ir nusausinkite, įdėkite į
marinatą. Padėkite į šaldytuvą ir palaikykite bent valandą. Kepkite ant grotelių apversdami kelis kartus 20 - 30 min.
|
|
|
|
|