Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 litrai vandens
300 - 400 g vištienos krūtinėlės
2 bulvės
2 morkos
1 svogūnas
200 g lydyto sūrelio
1 pundelis žalumynų
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
Maltų juodųjų pipirų ir druskos - pagal skonį
 


Gaminimas:
Užviriname vandenį.
Vištienos filė ir daržoves susmulkiname, žalumynus sukapojame.
Vištieną ir daržoves sudedame į vandenį, įdedame prieskonių, knorr buljonetę ir verdame apie 25 minutes.
Po to sudedame likusius ingredientus, išmaišome, paverdame 5-8 minutes ir nukeliame nuo ugnies.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 l vandens
300 g vištienos filė
2 morkos
3 bulvės
1 saliero lapkotis
1 saujelė smulkių makaronų
Druska
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
Prieskoniai (lauro lapas, pipirai, krapai)


Gaminimas:
Vištieną nuplauti, susmulkinti, apibarstyti paukštienos prieskoniais ir apkepinti keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Morkas supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Bulves sipjaustyti kubeliais. Salierą susmulkinti. Į verdantį vandenį berti apkeptą vištieną, apkeptas morkas, bulves ir pavirti 10 min., tada berti smulkius makaroniukus, salierą, pilti sultinį, prieskonius, pasūdyti ir dar pavirti apie 10 min. Pabaigoje berti krapus. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai