Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, kuriame yra seniausias Europos universitetas,
Miestas, kuriame yra seniausias Svedijos universitetas,
Miestas, kuriame yra uzfiksuotas Lietuvos karscio rekordas,
Miestas, kuriame isikures Europos centrinis bankas, atsakingas uz euro ivedima,
Miestas, kuriame isikures tarptautinis tribunolas,
Tytuvėnų g., Maironių k., Kelmės r. sav.,
Tvenkinio g., Maironių k., Kelmės r. sav.,
Žalioji g., Maironių k., Kelmės r. sav.,
Amatininkų g., Maneikių k., Kelmės r. sav.,
Beržų g., Maneikių k., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištų kepenėlių 0,5 kg vištų skrandukų 100 g margarino 2 svogūnai 4 kiaušiniai 1/2 šaukštelio cukraus druska pipirai 3 lauro lapai (Lauro lapas) aliejus
kepimui
Gaminimas: Kepenėles pakepame su aliejumi ir troškiname nedideliame kiekyje vandens 15-20 min. Baigdami troškinti įdedame 2 lauro lapus. Atšaldome. Skrandukus verdame pasūdytame vandenyje. Baigdami virti įdedame lauro lapą. Atšaldome. Svogūnus susmulkiname ir pakepame su
margarinu (100 g), pabarstome cukrumi, druska, pipirais. Kepenėles, skrandukus, svogūnus ir kietai virtus kiaušinius kelis kartus permalame mėsmale, supilame nuo svogūnų kepimo likusį margariną ir gerai išmaišome. Šią masę sukrečiame į aliejumi pateptą dubenį. Paslegiame ir 2 val. laikome
šaltai.
|
|
|
|
|