Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodžiaus 3-ioji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodžiaus 4-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodžiaus 5-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Šaltinėlio 1-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Šaltinėlio 2-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 gr vištienos filė (arba kitos vištienos mėsos), 30 gr sausos želatinos, 1 valgomasis šaukštas maltos saldžiosios paprikos, 3-4 skiltelės česnako, Malti juodieji pipirai (pagal
skonį), Druska (pagal skonį), Krapai ir petražolės.
Gaminimas: Vištiena supjaustyti smulkiais gabaliukais. Pridėti pjaustytų česnakų, papriką, petražoles, krapus, pipirus, druską, sausą želatiną. Gerai išmaišyti. Įdėti į kepimo rankovę, sandariai uždaryti.
Rankovę įdėti į kepimo indą (kuo rankovė sandariau gulės inde, tuo bus gražesnis vyniotinis). Kepti 50 minučių orkaitėje (temperatūra apie 180-200). Išimti iš orkaitės ir atvėsinti. Įdėti į šaldytuvą nakčiai. Į šaldytuvą reikia dėti kartu su kepimo rankove bei su kepimo forma. Ryte
išimti ir supjaustyti.
|
|
|
|
|