Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vasaros g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Versmių g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Volungės g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Žaros g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Žeimių g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 gr vištienos filė (arba kitos vištienos mėsos), 30 gr sausos želatinos, 1 valgomasis šaukštas maltos saldžiosios paprikos, 3-4 skiltelės česnako, Malti juodieji pipirai (pagal
skonį), Druska (pagal skonį), Krapai ir petražolės.
Gaminimas: Vištiena supjaustyti smulkiais gabaliukais. Pridėti pjaustytų česnakų, papriką, petražoles, krapus, pipirus, druską, sausą želatiną. Gerai išmaišyti. Įdėti į kepimo rankovę, sandariai uždaryti.
Rankovę įdėti į kepimo indą (kuo rankovė sandariau gulės inde, tuo bus gražesnis vyniotinis). Kepti 50 minučių orkaitėje (temperatūra apie 180-200). Išimti iš orkaitės ir atvėsinti. Įdėti į šaldytuvą nakčiai. Į šaldytuvą reikia dėti kartu su kepimo rankove bei su kepimo forma. Ryte
išimti ir supjaustyti.
|
|
|
|
|