Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kauno Vokės g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Kovo 11-osios g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Kranto g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Kunigiškių g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Lentvario g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 viščiukai broileriai 1 morka 1 kiaušinis prieskoniai vištienai kmynų druskos 1/2 stiklinės razinų
Gaminimas: Abiejų viščiukų mėsą nuimti nuo kaulų. Vieno viščiuko
mėsą sumalti. Kitą lengvai išmušti. Visą paruoštą mėsą pabarstyti prieskoniais, druska ir pamarinuoti 6-10 val. Maltą mėsą sumaišyti su kiaušiniu, razinomis ir kubeliais pjaustyta morka. Nemaltą mėsos gabalą ištiesti ant celofano gabalo, prieš dedant mėsą, celofaną pabarstyti kmynais.
Ant viršaus sudėti maltą mėsą ir suvynioti vyniotinį. Vyniotinį įvynioti į dar vieną celofano gabalą arba į skepetą ir surišti špagatu. Į skardą įdėti vyniotinį, apšlakstyti vandeniu. Kepti maždaug 1 val. 180°C temperatūroje. Iškeptą atvėsinti ir paslėgus laikyti 10-12 val.
|
|
|
|
|