Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Visorių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 vištų šlaunelės; 1 svogūnas; 100 g. virtų kelmučių; 1 šaukštas miltų; 2 šaukštai majonezo; 1 šaukštelis paukštienos prieskonių; 2 g. čili mintelių.
Gaminimas: Nuo
šlaunelių atsargiai numaukite odą, (paliekant mėsos) išimant kaulą ir tik sąnarėlį viršuje. Svogūną pakepkite ir sumaišykite su kelmučiais. Vidinę šlaunelės pusę paprieskoniuojame. Šlaunelės odelę užpildome kelmučių ir svogūnų mišiniu. Užsiuvam arba užsmaigstom pagaliukais. Kepame orkaitėje
apie 30 min. Po to patepu aptepu, pagamintu iš miltų ir majonezo (juos sumaišius), ir pakepu 6 - 8 min. Galima dėti aptepą dar kartą ir dar 5 min kepti. Skanaus.
|
|
|
|
|