Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušrinės Sodų 14-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 2-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 3-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 4-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aušrinės Sodų 5-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 vištų bluazdelių 3 - 4 skiltelių česnako Juodųjų pipirų, maltų Druskos 3 lakštų sluoksniuotos tešlos 200 - 300 pievagrybių 1
svogūno
Gaminimas: Blauzdeles įtrinti prieskoniais, druska, trintu česnaku ir pamarinuoti keletą valandų. Ant didelės ugnies blauzdeles trumpai apkepti keptuvėje ir atvėsinti. Sluoksniuotos tešlos lakštą, truputį pakočiotą, padalinti į 2
dalis. Pievagrybius ir svogūną supjaustyti ir apkepinti, kol gražiai apskrus. pabarstyti prieskoniais. Atvėsinti ir sudėti ant tešlos lakšto, o ant viršaus vištienos blauzdelę. Tešlą viršuje tiesiog stipriai suspausti. Kepti 200°C įkaitintoje orkaiteje, kol apskrus.
|
|
|
|
|