Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 vištų bluazdelių
3 - 4 skiltelių česnako
Juodųjų pipirų, maltų
Druskos
3 lakštų sluoksniuotos tešlos
200 - 300 pievagrybių
1 svogūno
 


Gaminimas:
Blauzdeles įtrinti prieskoniais, druska, trintu česnaku  ir pamarinuoti keletą valandų.
Ant didelės ugnies blauzdeles trumpai apkepti keptuvėje ir atvėsinti.
Sluoksniuotos tešlos lakštą, truputį pakočiotą, padalinti į 2 dalis.
Pievagrybius ir svogūną supjaustyti ir apkepinti, kol gražiai apskrus. pabarstyti prieskoniais. Atvėsinti ir sudėti ant tešlos lakšto, o ant viršaus vištienos blauzdelę.
Tešlą viršuje tiesiog stipriai suspausti. Kepti 200°C įkaitintoje orkaiteje, kol apskrus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai