Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Prancuzu rasytojas, "Trys muskietininkai" autorius,
Prancuzu rasytojas, gyvenes Vilniuje kaip Napoleono kareivis,
Prancuzu rasytojas, realizmo krypties atstovas, romano "Raudona ir juoda" autorius,
Prancuzu rasytojas, romanu "Zanas Kristofas", "Kola Brenjonas" autorius,
Prancuzu serialas per LNK,
Stadiono g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Statybininkų g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Svarainių g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Šaltinių g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Šilo g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Marinuoti vištų (arba kalakutų) sparneliai, 6 vienetai Pievagrybiai, dideli, 5-7 vienetai Česnakai, smulkinti, 5 skiltelės Lauro lapai, keletas Druska, pagal skonį Pipirai, pagal
skonį Čiobrelio šakelė Raudonas vynas, saldus, 4-5 šaukštai
Gaminimas: Marinuotus vištų sparnelius kepti keptuvėje ant vidutinės ugnies apie 30 minučių (jie bus labai traškūs ir apskrudę). Į jau gerokai apkepusius sparnelius dėti pjaustytus pievagrybius,
berti smulkintą česnaką, lauro lapus ,čiobrelio šakelę, druską, pipirus. Šiek tiek viskam pakepus, pilti vyną ir dar 2- 3 minutes patroškinti. Skanaus!
|
|
|
|
|