Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 52-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 53-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 54-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 55-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 56-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 300 g miltų 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių 100 g cukraus 1 pakelis vanilino 1 kiaušinis 150 g sviesto arba margarino 1 valgomas šaukštas
pieno
Įdarui: 1,5 kg obuolių 75 g cukraus 1 valgomas šaukštas vandens 1 pakelis grubiai kapotų migdolų cinamono (pagal skonį)
Gaminimas: Pasiruošiame įdarą: Obuolius nulupti, išimti sėklytes, supjaustyti didesniais gabaliukais. Iš obuolių, vandens,
cukraus ir cinamono išvirti košę. Nepervirti, reikia, kad obuolių gabaliukai dar matytųsi. Į virimo pabaigą sudėti migdolus. Košę truputį atvėsinti. Iš tešlai skirtų ingredientų pasiruošti kapotą tešlą.Trečdalį tešlos atsidėti į šoną, likusia tešla aplibdyti kepimo formą, dugną pabadyti šakute.
Supilti įdarą. Iš likusios tešlos iškočioti "dangtį", juo užkloti pyragą ir taip pat pabaksnoti šakute. Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min., kol gražiai paruduos. Atvesintą pyragą glima papuošti glazūra iš cukraus pudros ir karšto vandens.
|
|
|
|
|