Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eglių g., Kilučių k., Biržų r. sav.,
Ežero g., Kilučių k., Biržų r. sav.,
Kilučių g., Kilučių k., Biržų r. sav.,
Liepų aklg., Kilučių k., Biržų r. sav.,
Paupio g., Kilučių k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g miltų 1 a. š. kepimo miltelių 140 g cukraus 100 g sviesto 120 ml pieno 600 g slyvų be kauliukų 2 kiaušiniai 0,3 a. š. kardamono 1 a. š. vanilinio cukraus 2 a. š.
tarkuotos citrinos žievelės cukrau pudra (apibarstyti)
Gaminimas: Viename dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, 2 šaukštus cukraus, kardamoną, vanilinį cukrų ir pirštais sutriname su sviestu, kol gausime į šlapią smėlį panašią masę. Kitame dubenyje išmaišome pieną
bei kiaušinius ir įmaišome į birių produktų ir sviesto masę. Gautą tešlą supilame į sviestu pateptą kepimo formą ir išdėliojame slyvų ketvirčius. Atskirai sumaišome tirpintą sviestą, cukrų bei citrinos žievelę ir gautu mišiniu apibarstome kepti paruoštą pyragą. Kepame apie 40-45 min. 200
laipsnių temperatūroje. Atvėsusį pyragą apibarstome cukraus pudra. Skanaus.
|
|
|
|
|