Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is graikisko zodzio, reiskiancio "sunkiai gaunamas",
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is graikisko zodzio, reiskiancio "sunkus",
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is graikisko zodzio, reiskiancio "violetinis",
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is graikisku zodziu, reiskianciu "naujasis dvynys",
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is graikisku zodziu, reiskianciu "zaliasis dvynys",
Taikos g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Tuopų g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Žemaičių g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Žirgupio g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Kuršelių g., Vytaučių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g miltų 5 g sausų mielių 150ml pieno 100 g cukraus kiaušinis apelsinas 140 g sviesto 75 g razinų 30 g migdolų cukraus pudros žiupsnelis
druskos
Gaminimas: Ištirpinkite mieles šiltame piene. Įberkite truputį nusijotų miltų. Gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu ir valandą palaikykite šiltoje vietoje. Apelsiną nulupkite, išspauskite sultis. Į likusius miltus berkite druską, cukrų, įtarkuokite sviestą, muškite kiaušinį,
pilkite apelsinų sultis ir raugą. Užminkykite tešlą ir palikite dar valandai. Razinas išplaukite, užpilkite verdančiu vandeniu ir 10 minučių palikite. Sudėkite jas į tešlą, berkite tarkuotas apelsino žieveles ir dar kartą išminkykite. Migdolus perliekite verdančiu vandeniu, 10 minučių palikite, tada
nulupkite. Kepimo formą apšlakstykite vandeniu, ant dugno sudėkite migdolus. Sudėkite į formą tešlą ir 20-25 minutėms palikite. Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C, kepkite keksą 45 minutes. Kai iškeps, išimkite iš orkaitės, truputį ataušinkite. Prieš tiekdami apibarstykite cukraus pudra.
|
|
|
|
|