Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gvazdikų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g šaldytų virtų krevečių 200 g virtų arba konservuotų voveraičių po 3 šaukštus majonezo ir pomidorų padažo 40 g tarkuoto parmezano 40 g sviesto šviežių prieskoninių
žolelių
Gaminimas: Atšildytas krevetes nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite gabalėliais. Sumaišykite su grybais. Porcijos dydžio kepimo indelius ištepkite sviestu, į kiekvieną įkrėskite su majonezu sumaišyto pomidorų padažo, tada paskirstykite krevetes su grybais.
Ant viršaus užkrėskite po šaukštelį to paties padažo, apibarstykite tarkuotu parmezanu, apšlakstykite lydytu sviestu ir 8-10 minučių pašaukite į karštą orkaitę. Tiekdami apibarstykite smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis.
|
|
|
|
|