Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pas Nerą, N. Kvederaitienės firma,
Pas Močiutę, A. Jatužio Iį, Parduotuvė,
Pas Metą, Kavinė, A. Ulbinaitės Bergenija IĮ,
Pas Mariją, salonas,
Pas Lizą,
Visorių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300-500 g voveraičių 5 šaukštai aliejaus 3/4 stiklinės grietinės 1 šaukštelis miltų 1 svogūnas 1 skiltelė česnako druskos pipirų
Gaminimas: Nuvalytas ir supjaustytas
voveraites įmesti į puodą su 2 stiklinėmis vandens, aliejumi, svogūnu ir virti ant mažos ugnies, kol pusė vandens išgaruos. Grietinę išmaišyti su miltais, sutrinta česnako skiltele, supilti grybus ir užvirinti, nuolat maišant.
|
|
|
|
|