Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zymus romenas, karo vadas ir politikas, pagarsejes savo puotomis,
Kas yra napoletana,
Moso skale turi 10 vienetu, kas vienintelis yra pazymetas 10, ir yra skales virsuje,
Kas yra ekleras, beze, blanmanze,
Pyragaiciu rusys: beze- bucinys, blanmanze? baltas valgis, o ka reiskia ekleras,
Lygudų g., Lygudų k., Šiaulių r. sav.,
Alyvų g., Linartų k., Šiaulių r. sav.,
Alksnių g., Linartų k., Šiaulių r. sav.,
Aronijų g., Linartų k., Šiaulių r. sav.,
Ąžuolų g., Linartų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg viščiukų blauzdelių 400 ml balto sauso vyno 3 raudonieji svogūnai 3 česnako skiltelės 1 pudelis peletrūno 0,25 stiklinės druskos 2 v. š.
cukraus
Gaminimas: Nuplaukite viščiukų blauzdeles ir sudėję į didelį dubenį užpilkite vyno, druskos, cukraus, susmulkinto svogūno, česnako bei peletrūno marinatu. Palikite vištieną bent nakčiai pasimarinuoti. Išmarinuotą vištieną kepkite apie 1 valandą 180 laipsnių
temperatūroje. Skanaus.
|
|
|
|
|