Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Begimo, dviraciu, slidinejimo, motociklu, automobiliu sporto lenktynes naturalia raizyta vietove,
Amerikieciu fizikas, vadovaves pirmosios atomines bombos kurimui,
Biblijos personazas - vienas is triju Nojaus sunu, Chamo ir Semo brolis,
Tiesiogine kreiptis i atminti,
Mases ir pagreicio sandauga,
Liepų g., Jėrubaičių k., Plungės r. sav.,
Medingėnų kelio g., Jėrubaičių k., Plungės r. sav.,
Ąžuolo g., Jodėnų k., Plungės r. sav.,
Geležinkelio g., Jodėnų k., Plungės r. sav.,
Jazdaičių g., Jodėnų k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg viščiukų blauzdelių 400 ml balto sauso vyno 3 raudonieji svogūnai 3 česnako skiltelės 1 pudelis peletrūno 0,25 stiklinės druskos 2 v. š.
cukraus
Gaminimas: Nuplaukite viščiukų blauzdeles ir sudėję į didelį dubenį užpilkite vyno, druskos, cukraus, susmulkinto svogūno, česnako bei peletrūno marinatu. Palikite vištieną bent nakčiai pasimarinuoti. Išmarinuotą vištieną kepkite apie 1 valandą 180 laipsnių
temperatūroje. Skanaus.
|
|
|
|
|