Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pavilnio Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g fermentinio sūrio aliejus varškė česnakas žalumynai arba virta vištiena
Gaminimas: 300 g bet kokio fermentinio sūrio dedam į polietileninį maišelį, iš vidaus išteptą
aliejumi, gerai jį užrišam ir verdame vandenyje 10-15 min, iki sūris taps minkštas. Tada išimam jį iš maišelio ir greitai iškočiojame. Ant sūrio sudedame įdarą: varškę išsuktą su druska, česnaku, susmulkintais žalumynais arba virtą virštieną (arba kokį kitą įdarą). Greitai susukam į
vyniotinį ir įvyniojam į foliją. Dedam kelioms valandoms į šaldytuvą. Prieš patiekdami supjaustome.
|
|
|
|
|