Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
5 v. š. cukraus
5 v. š. miltų
5 kiaušiniai
0,5 a. š. kepimo miltelių
Įdarui:
3 vnt. kriaušių (didelių)
2 v. š. bruknių uogienė


Gaminimas:
Kriaušes sutarkuokite.
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Trynius išplakite su cukrumi. Kepimo miltelius sumaišykite su miltais ir suberkite į trynių masę, viską išsukite. Baltymus išplakite iki standžių putų ir sukrėskite į masę, viską lengvai iškilnokite su mediniu šaukštu.
Skardą išklokite kepimo popieriumi.Ant kepimo popieriaus išklokite kriaušių masę, o ant viršaus išpilkite tešlą ir išlyginkite. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 10 minučių, arba tol, kol medinis pagaliukas nebe apkibs tešla. Iškepusį biskvitą suvyniokite taip, kad su kriaušių puse būtų vidinėje pusėje, tada vėl išvyniokite ir nuplėškite popierių.Stalą pasiberkite cukraus pudra ir padėkite biskvitą ant jo, su bruknių uogienė dar ištepkite ant kriaušių masės ir suvyniokite, padėkite atvėsti, o atvėsusį imkite ir ragaukite.
Skanaus!

Patieklus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai