Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sakalaičių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušinių 150 ml cukraus 2 v. š. pieno 200 ml miltų 1 a. š. kepimo miltelių 200 ml uogienės
Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę 250°C laipsnių.
Išplakite
kiaušinius su cukrumi iki purumo. Supilkite pieną ir išmaišykite. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir supilkite į kiaušinių masę. Užminkykite tešlą. Išklokite kepimo formą kepimo popieriumi ir išpilkite joje tešlą lygiu sluoksniu. Tešlą išlyginame per visą kepimo formą. Įdėkite į orkaitės
vidurį maždaug 5 minutėms.
Išimkite iš kepimos formos. Kepimo paviršių tepkite lygiu uogienės sluoksniu. Greitai suvyniokite vyniotinį ir palikite atvėsti. Pjaustykite 1,5 - 2 cm riekelėmis.
|
|
|
|
|