Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
3 kiaušiniai
80 g smulkaus cukraus
4 šaukšteliai vanilinio cukraus
50 g šokolado, sutarkuoto smulkiai
50 g kvietinių miltų
30 g bulvių krakmolo
5 g kepimo miltelių
25 g kakavos miltelių
40 g margarino VILNIUS kepiniams, ištirpinto
Pertepimui:
1 šaukštelis namie spaustų apelsinų sulčių, dar šiek tiek su tirščiais
250 g "maskarponės" sūrio
pagal skonį cukraus


Gaminimas:
Užmaišome tešlą. Tešlą supilame ant kepimo skardo, išklotos kepimo popieriumi.
Kepame lakštą 200 laipsnių orkaitėje 10-12 minučių.
Iškepusį lakštą susukame kartu su kepimo popieriumi. Atsargiai, nenusideginkite pirštų.
Palaikykite taip, kol atvės. Išvyniokite atsargiai, nes lakštas nebus elastingas.
Pertepimui skirtus produktus išplakame su mikseriu arba tiesiog gerai išmaišykite.
Lakšto vieną pusę ištepame kremu ir vėl labai atsargiai susukame.
Vyniotinį paliekame šaldytuve bent kelioms valandoms.
Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai