Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kiaulienos faršo
100 g ryžių
150 g vynuogių lapų
vanduo


Gaminimas:
Apvirtus ryžius ir kiaulienos faršą sumaišome. Vynuogių lapus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 1-2 min. Tuomet ant kiekvieno lapo dedame 1 arba 2 šaukštelius įdaro (priklausomai nuo lapo dydžio) ir suvyniojame. Likusiais lapais išklojame keptuvės dugną, sudedame „balandėlius“ ir užpilame vandens, kad viską apsemptų. Uždengiame dangčiu ir verdame virš silpnos ugnies, apie valandą. Patiekiame su grietine. Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai