Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
12 gabaliukų
125 g šokoladinio kremo
125 g sviesto, druskos
1 pakelis vanilinio cukraus
6 kiaušiniai
7 šaukštai vyšnių trauktinės
250 g cukraus
125 g skaldytų migdolų
100 g miltų
750 g vyšnių
30 g krakmolo
1/8 l grietinėlės
1 pakelis tirštiklio
50 g tarkuoto šokolado


Gaminimas:
Suberti šokoladą į indą ir ištirpinti karšto vandens vonelėje, sudėti sviestą, druską ir vanilinį cukrų. Išsukti tirštą kremą. Po vieną įmaišyti kiaušinių trynius, įpilti 2 šaukštus vyšnių trauktinės.
Kiaušinių baltymus truputį suplakti, įberti 130 g cukraus ir išplakti iki putų. Sukrėsti šokoladinį kremą, suberti migdolus, miltus ir išmaišyti. Sukrėsti ant riebalais išteptos skardos ir iškepti.
Iš vyšnių išimti kauliukus, sumaišyti su 90 g cukraus ir užvirinti. įsukti krakmolą sumaišytą su 2 šaukštais vyšnių trauktinės ir virti, kol sutirštės.
Grietinėlę plakti, kol sutirštės, suberti tirštiklį ir 30 g cukraus, gerai išplakti ir pagardinti 3 šaukštais vyšnių trauktinės. Biskvitą padalyti į 3 papločius. Du papločius aptepti plakta grietinėle ir sukrėsti vyšnias, uždėti vieną ant kito. Uždėti paskutinį paplotį, viršų ir šonus aptepti grietinėle ir apibarstyti tarkuotu šokoladu. Gerai atšaldyti, supjaustyti ir patiekti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai