Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kur atsirado pica,
Zymus romenas, karo vadas ir politikas, pagarsejes savo puotomis,
Kas yra napoletana,
Moso skale turi 10 vienetu, kas vienintelis yra pazymetas 10, ir yra skales virsuje,
Kas yra ekleras, beze, blanmanze,
Viršupio Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Vyšnios, 1 kilogramas Cukrus, 1 kilogramas Vanduo, 1 stiklinė Apelsinai, žievelė, truputį
Gaminimas: Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite
kauliukus. Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu
ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
|
|
|
|
|