Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 stirnos galiniai kumpiai
druska
pipirai
lauro lapai
aštrūs mėsos prieskoniai


Gaminimas:
Nukauliname mėsą nuo galinių kumpių ir supjaustome 4cm pločio ir 15 cm ilgio juostelėmis.
Įtriname mėsą druska, prieskoniais.
Sudedame į šaldytuvą, laikome ten maždaug 3-4 dienas vis nupildami susikaupusį skystį.
Po 4 dienų išėmę kumpiukus susukame į medžiagą, kiekvieną įsuktą kumpiuką tvirtai apsukame siūlu.
Taip paruoštus kumpiukus galima pakabinti prie radiatoriaus ir laikyti porą savaičių, kol sudžius.
Šie kumpiukai puikiai tinka prie alaus, vyno.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai