Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sofa be atloso,
Tieses atkarpa, jungianti dvieju daugiakampio kampu virsunes, nesancias vienoje tieseje,
Kas gabeno pirma pasaulyje oro pasto siunta per vandenyna,
Antspaudas su istaigos pavadinimu,
Jei tikite, kad gyvenimas yra kancia, bet is jos galima issivaduoti, tai religiniu poziuriu esate,
Pajautos g., Kernavės mstl., Širvintų r. sav.,
Pilkapio g., Kernavės mstl., Širvintų r. sav.,
Ruseckų g., Kernavės mstl., Širvintų r. sav.,
Senovės g., Kernavės mstl., Širvintų r. sav.,
Šilo g., Kernavės mstl., Širvintų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušinių tryniai 3 šaukštai grietinės 3 šaukštai cukraus ~ 500 g. miltų žiupsnis druskos riebalai virimui cukraus pudra užbarstymui
Gaminimas: Suminkome tešlą.
Miltų dėdame tiek, kad galima būtų rankom minkyti. Iškočiojame plonai, keletą kartų perlenkiame ir vėl iškočiojame. Pjaustome rombus. Kiekvieno viduriuką įpjauname ir išneriame vieną rombo kampą. Verdame riebaluose, kurių turi būti tiek, kad žagarėlis plauktų. Ištraukus dedame ant popierinės
servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius, apibarstome cukraus pudra.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 2 kiaušiniai 2 v. š. cukraus 0,5 v. š. druskos 100 ml pieno 3 v. š. grėtinės riebalai kepimui cukraus pudra
Gaminimas: Išmaišyti kiaušinius su
cukrumi. Tada įdėti druskos. Viską išmaišius įpilti miltus ir pieno. Tada padaryti žagarėlio forma ir kepti riebaluose.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 v. š. grietinės, 30 % 3 kiaušinių 2 v. š. cukraus Aliejaus Miltų
Gaminimas: Iš kiaušinių, grietinės, cukraus ir miltų užminkome tešlą. Miltų reikia tiek,
kad tešla būtų minkšta (panašiai kaip koldūnų). Tada dedame ją į šaldytuvą 1 valandai. Imame porcijomis ir kočiojame kelių milimetrų storio tešlą. Pjaustome juostelėmis, vidurį įpjauname ir įpjovimą perkišame vieną žagarėlio galą.
|
|
|
|
|