Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kiaušinių tryniai
3 šaukštai grietinės
3 šaukštai cukraus
~ 500 g. miltų
žiupsnis druskos
riebalai virimui
cukraus pudra užbarstymui


Gaminimas:
Suminkome tešlą. Miltų dėdame tiek, kad galima būtų rankom minkyti. Iškočiojame plonai, keletą kartų perlenkiame ir vėl iškočiojame. Pjaustome rombus. Kiekvieno viduriuką įpjauname ir išneriame vieną rombo kampą. Verdame riebaluose, kurių turi būti tiek, kad žagarėlis plauktų. Ištraukus dedame ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius, apibarstome cukraus pudra.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g miltų
2 kiaušiniai
2 v. š. cukraus
0,5 v. š. druskos
100 ml pieno
3 v. š. grėtinės
riebalai kepimui
cukraus pudra


Gaminimas:
Išmaišyti kiaušinius su cukrumi. Tada įdėti druskos. Viską išmaišius įpilti miltus ir pieno. Tada padaryti žagarėlio forma ir kepti riebaluose.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 v. š. grietinės,  30 %
3 kiaušinių
2 v. š. cukraus
Aliejaus
Miltų


Gaminimas:
Iš  kiaušinių, grietinės, cukraus ir miltų užminkome tešlą. Miltų reikia tiek, kad tešla būtų minkšta (panašiai kaip koldūnų).
Tada dedame ją į šaldytuvą 1 valandai. Imame porcijomis ir kočiojame kelių milimetrų storio tešlą.
Pjaustome juostelėmis, vidurį įpjauname ir įpjovimą perkišame vieną žagarėlio galą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai