Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Trakučių g., Girkalnio mstl., Raseinių r. sav.,
Vaivorykštės g., Girkalnio mstl., Raseinių r. sav.,
Vingio g., Girkalnio mstl., Raseinių r. sav.,
Žalioji g., Girkalnio mstl., Raseinių r. sav.,
Žemaičių g., Girkalnio mstl., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 230 g cukraus 20 g šviežių bazilikų lapų 90 g sviesto 2 kiaušiniai 140 g miltų 2 šaukštai maltų migdolų 50 g tarkuoto šokolado 1 lygus šaukštelis kepimo
miltelių
Gaminimas: Į maišytuvą sudedame cukrų ir baziliko lapus. Sutriname iki vientisos žalios masės. Tuomet įmaišome ištirpintą sviestą. Po to kiaušinius, migdolus, miltus, kepimo miltelius ir šokoladą. Riebalais patepame kepimo skardą ir sudedame tešlą. Įkaitiname
orkaitę iki 180° C laipsnių. Kepame apie 35-40 minučių.
|
|
|
|
|