Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kg žalių pomidorų
1 kg svogūnų
1 kg morkų
1 kg paprikų
650 g. konservuotų žirnelių
250 ml acto
3 šaukštai druskos

Prieskoniai kiekvienam stiklainiui 750 ml:
40 ml aliejaus
2-3 kartieji pipirai
2 kvapnieji pipirai
2 gvazdikeliai
lauro lapelis


Gaminimas:
Pomidorus, svogūnus, morkas ir paprikas supjaustyti norimais kubeliais ir pasūdytame vandenyje apvirti apie 10 min. Daržovės sukrėsti į kiaurasamtį , pasūdyti ir palaikyti apie pusvalandį ant didesnio puodo, kad į puodą nubėgtų skystis. Konservuotus žirnelius be užpilo sumaišyti su daržovėmis, ir užpilti actu, sumaišytu su gautu skysčiu . Dar kartą gerai išmaišyti. Į marinavimui paruoštą iškaitintą stiklainį įpilti pakaitintą aliejų, sudėti prieskonius ir daržovės, uždengi ir pasterizuoti - 30 min. Paskui užsukti stiklainius, apversti žemyn dangteliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai