Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 SANTA MARIA TEX MEX tortilijų
1 a. š. alyvuogių aliejaus
Druskos
80 ml šviežiai spaustų žalųjų citrinų sulčių
1 v. š. SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių (arba SANTA MARIA aitriųjų paprikų)
20 g šviežių kalendrų
0,5  a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
150 g savojinio kopūsto, pjaustyto plonomis juostelėmis
1 avokado, pjaustyto  kubeliais
50 g fetos sūrio, trupinto


Gaminimas:
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.
Sumaišykite prieskonius su žaliųjų citrinų sultimis ir kopūsto juostelėmis. Gautą masę suspauskite rankomis, įdėkite avokadų, sūrio ir palaukite apie 15–20 minučių. Patiekdami sudėkite paruoštą masę ant tortilijų gabalėlių ir papuoškite aitriųjų paprikų dribsniais bei trupintu fetos sūriu.
Jei nenorite aštriai, vietoje aitriųjų paprikų dribsnių
naudokite Santa Maria maltas paprikas!
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai