Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šarmos 5-oji g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Šarmos 6-oji g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Šarmos 7-oji g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Šarmos 8-oji g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Šarmos g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g šokolado (sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos) 1 apelsino žievelė, tarkuotos 2 a. š. S ANTA MARIA ANCHO ST YLE aitriųjų paprikų 300 g mažų zefyrų 150 g riešutų (arba
pasirinktų keksų barstinių) 1 pakelio medinių krapštukų / ledinukų lazdelių
Gaminimas: Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite. Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino
žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite. Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes. Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius
ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų. Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
|
|
|
|
|