Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pyragaiciu rusys: beze- bucinys, blanmanze? baltas valgis, o ka reiskia ekleras,
Koki samoksla anaglijoje renge Gajus Foksas,
Kurios Europos salies herbe yra pavaizduotas dramblys,
Musulmonai pripazista sesis pranasus: Noju, Abraoma, Moze, Jezu, Mahometa. Koks sestas,
Kuris romenu menuo pavadintas dviveidzio duru dievo Januso vardu,
Pasvalio g., Pumpėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Pušaloto g., Pumpėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Rožių g., Pumpėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Sodų g., Pumpėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Vilniaus g., Pumpėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 g želatinos 50 g aviečių skonio želės 150 ml vandens 100 g cukraus 100 g cukraus pudros
Gaminimas: Želatiną užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite brinkti. Aviečių
žele pilti į tinkamą indą, užpilkite vandeniu, sudėkite cukrų, išmaišyti ir palikti, kad ištirptų. Želatiną kartu su žele išplakti mikseriu. (didžiausiu greičiu apie 10-15 minučių) Gautą masę supilame į indą. Uždengiame plėvele. Laikome vėsioje vietoje apie 10 valandų ir
daugiau. Galiausiai pabarstome cukraus pudra. Palikome dar bent valandą ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais.
|
|
|
|
|