Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Konservatyvus didziosios britanijos dienrastis, einantis nuo 1900 m. Londone: Daily ..... [orig.],
Liguista busena, kuri reiskiasi greitu fiziniu ir psichiniu nuovargiu, padidejusiu jaudrumu, demesio nepastovumu,
Oficialus nacionalinio pinigo vieneto vertes padidinimas uzsienio valiutu atzvilgiu,
Pirmoji Egipto sostine,
Graiku dievo Dzeuso mylimoji, kuria jo zmona Hera is pykcio paverte telycia,
Knygnešių g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Kranto a., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Kraštutinis Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Laisvės g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Laisvoji g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 pakeliai spalvotos želė 2 pakeliai želatinos 2 stiklinės cukraus 2 indeliai grietinės (dideli)
Gaminimas: Visus želės pakelius ištirpdome verdančiame vandenyje (400ml) supilame
į indelius, palaukiame kol atvės ir įdedame į šaldytuvą stengti. Kai jau želė sustingusi galime gaminti toliau. Želatiną užpilame truputį šiltu vandeniu ir paliekame brinkti. Per tą laiką susipjaustome norimo dydžio gabaliukais želę (tą kurią stengdėme šaldytuve). Į atskirą indą pilame
grietinę, cukrų ir maišome tol, kol cukrus ištirpsta. Želatiną (kurią brinkinome) pilame į puoda ir kaitiname ant dujinės. Maišome, kad želatina visiškai ištirptų (negalima leisti želatinai užvirti gali nestengti.). Į grietinę su cukrumi pilame supjaustytą želė ir ištirpintą želatiną, viską
gerai sumaišome ir dedame į šaldytuvą. Patarimas Jeigu nesiseka želės torto išimti iš indo, kuriame šaldėte, užvirkite vandenį, jį supilkite į kitą puodą. Savo želė torto indo dugną keletui sekundžių įdėkite į puodą su karštu vandeniu ir bandykite išimti.
|
|
|
|
|