Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Savoka, apibudinanti tai, kas objektyviai reiksminga, reikalinga individui, seimai, kolektyvui, nacijai, visuomenei apskritai,
Istorine sritis Ukrainoje, zemiau Dnepro slenksciu,
Lietuviu rasytojas, apsaku rinkiniu "Neprasidejusi svente", "Isibroveliai", "Nubaustieji", autorius,
Medicinos saka, tirianti rega, akiu ligas, ju gydima ir profilaktika,
Gravitacinis vertikalus vandens sunkimasis per uolienu (gruntu) poras,
Varnių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Varpų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Vasarotojų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Vėjo g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Veliuonos g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 pakeliai spalvotos želė 2 pakeliai želatinos 2 stiklinės cukraus 2 indeliai grietinės (dideli)
Gaminimas: Visus želės pakelius ištirpdome verdančiame vandenyje (400ml) supilame
į indelius, palaukiame kol atvės ir įdedame į šaldytuvą stengti. Kai jau želė sustingusi galime gaminti toliau. Želatiną užpilame truputį šiltu vandeniu ir paliekame brinkti. Per tą laiką susipjaustome norimo dydžio gabaliukais želę (tą kurią stengdėme šaldytuve). Į atskirą indą pilame
grietinę, cukrų ir maišome tol, kol cukrus ištirpsta. Želatiną (kurią brinkinome) pilame į puoda ir kaitiname ant dujinės. Maišome, kad želatina visiškai ištirptų (negalima leisti želatinai užvirti gali nestengti.). Į grietinę su cukrumi pilame supjaustytą želė ir ištirpintą želatiną, viską
gerai sumaišome ir dedame į šaldytuvą. Patarimas Jeigu nesiseka želės torto išimti iš indo, kuriame šaldėte, užvirkite vandenį, jį supilkite į kitą puodą. Savo želė torto indo dugną keletui sekundžių įdėkite į puodą su karštu vandeniu ir bandykite išimti.
|
|
|
|
|